Brainwalking 2018 : het creatieve pad bewandelen met Erik op ten Berg

We volgen Erik tijdens zijn Camino , waar hij heerlijk divergerend kon mijmeren en genieten van deze incubatietijd.

Een mooie trits: 50 dagen voorbereiding, 50 dagen lopen, en na 50 dagen tijdens de brainwalking COCD een terugblik op wat deze bijzondere “incubatietijd” allemaal kan brengen.


Bij creatief leiderschap gaat het over de kunst om divergeren en convergeren goed te scheiden en precies op de juiste momenten messcherp in te zetten-  “gun jezelf incubatietijd” –  en dat is precies wat Erik is gaan doen; ten diepste ervaren wat incubatietijd is, hoe hij dat gebruikt, hoe dat hem gebruikt, en wat dat oplevert; finetunen van divergeren en convergeren kon hij al  goed, maar het verrijken en versterken met incubatietijd, dat is wat Erik is gaan ontdekken op zijn Camino;.

Schrijf je snel in als je op een inspirerende manier deze ervaring wil delen op de “COCD Walk-In” in 2018; een soort van brainwalking op 26 januari in Antwerpen of op 2 februari in Arnhem. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

si amigos! 

Ik zie er nu al naar uit  deze bijzondere dag  met jullie te gaan invullen “Het Santiago van de Creativiteit –  “1000km op zoek naar Creatief (Zelf)Leiderschap”; hasta la vista, Erik