“If you do what you always did, you get what you always got.” Albert Einstein

Naast onze passie voor toegepaste creativiteit hebben we ook een passie voor mensen.
Het COCD is er voor en door mensen die overtuigd zijn van de positieve kracht en noodzaak van creativiteit voor jezelf, je team, je organisatie en voor de maatschappij.

Onder het motto ‘Practice what you preach’ zoeken we met opzet interessante Partnerships & co-creaties op.

Onze Co-creaties & Partners
Enkele co-creaties & partnerships die we met enige trots even uitlichten.

ICSC Master program in Creativity and change leadership in Europe

Een samenwerking tussen het COCD en het International Center of Studies in Creativity (ICSC), Buffalo State, State University of New York. Door een unieke samenwerking met ICSC kun je het Master of Science degree in Creativity and Change Leadership nu ook in Europa volgen: een ongeëvenaard programma, een buitengewone faculteit.

Meer informatie over het programma, de toelatingseisen, locatie en kosten kun je vinden op de website van het Master’s Program in Europe: www.masterchangeskills.eu

Creativiteit geeft je vleugels

Een co-creatie van Drone Class & COCD

Welkom in een nieuwe wereld. Geef jezelf een mini drone en… playfullness happens. Iedereen – jong en oud – komt direct in een creatieve speelstand terecht. Deze unieke kracht wordt benut in het traject ‘Creativiteit geeft je vleugels’. Een hele of halve dag word je als team uitgedaagd om met behulp van drones te werken aan creativiteit en samenwerking, op een prachtige locatie. Maak kennis met drones, leer zelf vliegen en voer opdrachten uit om als team te winnen aan het einde.
www.droneclass.nl