Distance Master’s Program in Creativity and Change Leadership in Europe

Distance Master’s Program in Creativity and Change Leadership in Europe

In 1975 werd ’s werelds eerste Master of Science programma in Creative Studies goedgekeurd. Het programma is ontwikkeld door het International Center of Studies in Creativity (ICSC), Buffalo State, State University of New York. Door een unieke samenwerking met ICSC kun je het Master programma nu ook in Europa volgen: een ongeëvenaard programma, een buitengewone faculteit.

Dus grijp je kans en ‘Master Your Change Skills’!

Om een Master of Science degree in Creativity and Change Leadership te halen begin je met een zogeheten graduate certificate programma. Dit levert je kennis en vaardigheden om een faciliterend leider te worden in creativiteit en verandering. Je leert hoe je als veranderingsagent in een organisatie kunt acteren. Je weet bronnen van creatief denken te vinden en te interpreteren. Je verbreedt je theoretische kennis en je blijft voortdurend je creatieve vaardigheid verbeteren.

Na het graduate certificate program, kun je de opleiding vervolgen met het behalen van een Master of Science degree. In deze fase leer je actuele onderwerpen in creativiteit en verandering te onderzoeken, te beoordelen en toe te passen. Je sluit je studie af met het schrijven van een ‘paper’.

Het programma is een mix van leren op afstand en onderwijs op locatie. Dit laatste in de vorm van een zomerschool van twee weken in ’s Hertogenbosch, Nederland. Zowel het graduate certificate als het master programma zijn geaccrediteerd door de State University of New York (SUNY). Het programma wordt volledig gegeven door de faculteit van ICSC.

MEER INFO
Meer informatie over het programma, de toelatingseisen, locatie en kosten kun je vinden op de website van het Distance Master’s Program in Europe:
www.masterchangeskills.eu