Fundamentals Creatief Leiderschap

EXPRESS CLASS CREATIEF LEIDERSCHAP IN VERANDERREGIE

Het vermogen om anders te kunnen denken, problemen op andere manieren te kunnen benaderen en vlot te kunnen antwoorden op verandering is de sleutel tot innovatie die organisaties wereldwijd zoeken. In deze hands-on workshop leer je de kneepjes van creatief leiderschap.

Inhoud

In deze opleiding krijg je inzicht in hoe creatief denken bijdraagt aan de effectiviteit van leiderschap. Het Systeemmodel van een Creatieve Verandering geeft je daarbij handvatten waar je op kan steunen om een verandering te leiden en regie over het proces te houden.

In een actieve introductie beleef je hoe je de mensen waar je mee samenwerkt productief laat denken en krijg je een overzicht over het hele traject van een innovatie. Je leert welke invloed je hebt in het leiden van een veranderingstraject en welke rol je daarin kan spelen.
Daarnaast leer je waar je op moet letten bij het samenstellen van creatieve teams en verken je welke leiderschapsvaardigheden je daarvoor moeten ontwikkelen.

In deze opleiding onderzoek je de linken tussen effectief leiderschap en creativiteit en confronteren we dat met onderzoeken naar effectief leiderschap in het huidige tijdperk. Je zal je eigen manier van leiden evalueren en vergelijken met die van creatief leiderschap en zo ontdekken welke eigenschappen je zelf wilt ontwikkelen.

Komen aan bod:

  • – Denken in polariteiten
  • – Klimaat ontwikkelen voor creativiteit
  • – Je creatieve kracht

 

Resultaat

Na het doorlopen van de Express Class Creatief Leiderschap in VeranderRegie:

  • ben je je bewust van hoe creatief denken bijdraagt aan de effectiviteit van leiderschap;
  • heb je kennis gemaakt met een aantal technieken en strategieën die creatief denken injecteren in jouw eigen leiderschapspraktijk;
  • weet je welke werkomgeving te bouwen die creatief denken stimuleert;
  • weet je hoe regie te houden over het traject om je innovatie ambitie om te zetten in realiteit.

 

Meer info

Prijs: € 970 (excl btw 21%) omvat 2 dagen training( 9u – 17u) lunch inbegrepen.
voor mogelijke overnachtingstips kan u contact met ons opnemen.

Data:
15 – 16 november ’18  @ House Of Innovation, Duboisstraat 50, 2060 Antwerpen