Master Facilitation

MASTER FACILITATION: GERICHT OP GROEPSDYNAMICA BINNEN HET FACILITEREN
Deze 3- daagse training is speciaal voor professionals die beschikken over een stevige voorkennis van het creatieve proces – het faciliteren beheersen – én die dolgraag zich willen verbeteren in het faciliteren van het groepsproces tezamen met andere senior facilitators. (groepsdynamica, procesinrichting op commitment, energiemanagement, etc.)

Deelnemers onderzoeken de fascinerende wereld van groepsdynamica binnen faciliteren van processen en sessies in al haar facetten. Zowel op team- als op organisatieniveau. Tijdens de intensieve en boeiende Master Facilitation dagen de trainers deelnemers van start tot finish uit. Addy de Zeeuw (Facilitators Academy) & Cynthia op den Brouw (dir. COCD) zullen als zeer ervaren facilitators de rol vervullen van trainer en inspiratiebron.
Creating impact
Je gaat vooral ook zelf aan de slag met praktische opdrachten en sessies vanuit een bewuste theoretische achtergrond. En leert gericht omgaan met een waaier aan handige technieken, richtlijnen, tools én hulpmiddelen die het facilitation proces versterken.
MEER INFO
Data:
20 - 21 - 22 juni 2018
23 -24 - 25 januari 2019
Adres: Wijk aan Zee
Prijs: 3- daagse training €1390 + arrangementskosten €490 . (prijzen excl 21% btw.)
Een avond eerder komen (gratis voor iedereen die langer dan 75 minuten moet auto rijden)