Wat doen we

CREATIEVE PROCESBEGELEIDING: VAN IDEE TOT IMPLEMENTATIE

Hoe kunnen we…? Hoe kan ik…? Bedenk…! Ontwerp…! Die vragen markeren de start van een creatief proces. En bij iets nieuws in je organisatie zetten, komt natuurlijk heel wat kijken. De juiste mensen rond de tafel brengen, verder denken dan wat voor de hand ligt, een sterke case voor je verhaal bouwen, ideekracht van je organisatie gebruiken, omgaan met weerstand,… Dan kan een neutrale partner met kennis van ideeëngeneratie tot -implementatie een grote meerwaarde zijn.

 

Met het COCD schakel je onze gecertificeerde creatieve facilitators in om samen met jou een passende sessie of traject te ontwerpen en te adviseren in elke fase van het creatief proces. Met de nodige wetenschappelijke bagage, creatieve procestechnieken én praktijkervaring in de vingers maken zij jouw creatieve vraag mee tot een succes.

 

Wil je een verandering doorvoeren of een innovatie laten begeleiden in je organisatie? Helderheid brengen en oplossingen bedenken voor dingen waar je tegenaan loopt? Stel ons dan je vraag hier  of via info@cocd.org / +32 492 202 986.