Gonnie Kleine

Gonnie Kleine is MSc in Creativity en een ervaren creativity professional.

Opgeleid als theaterdocent heeft ze jaren gewerkt in onderwijs, kunsteducatie en artistiek maatschappelijke projecten. Met de studie aan het International Center for Studies in Creativity (ICSC) in Buffalo heeft ze zich vooral verdiept in de kracht van creatief denken. Waarmee creativiteit nog meer de rode draad in haar leven is geworden.

Ze gelooft in de creatieve mogelijkheden van ieder persoon en zet zich in om mensen en organisaties de mogelijkheid te bieden dat potentieel te ontdekken en tot bloei te laten komen. Verandering, vernieuwing, denken in mogelijkheden, inspireren en positief stimuleren zijn de kernwoorden van haar werk. De principes van Creative Problem Solving (CPS) zijn de basis van haar werk en ook van de App die ze heeft ontwikkeld om creatief denken te stimuleren (de Creatieve Routeplanner).

Gonnie heeft ruime ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van teams en het ondersteunen van organisaties in het versterken van hun creatief klimaat. Met haar enthousiasme en inspirerende houding heeft ze al veel mensen de kunst van het creatief denken bij gebracht.