Bijzondere Tafel

BIJZONDER TAFEL : VAN RESTHOUT TOT TAFEL

Organisatieveranderingen volgen elkaar steeds sneller op. Daarbij zijn implementatieprogramma’s vaak gericht op ontwikkeling van nieuwe competenties: denk aan méér vanuit de klant te gaan denken of sterkere ketengerichtheid. Al gauw ontstaat de vraag: welke leeromgeving zou behulpzaam kunnen zijn om gewenste nieuwe competenties te versterken en te borgen? Daarom presenteert het COCD een incompagny management- en teamspecial om op creatieve wijze te leren jongleren of … om het juist toch iets anders aan te pakken.

Hoe zou het voor u zijn om samen met uw management- of teamleden een tafel te bouwen en er daarmee samen voor te zorgen dat dit ‘symbool van de verandering’ voor jaren in uw organisatie zichtbaar blijft?

Samen aan de slag
Tijdens deze special gaan de deelnemers letterlijk samen aan de slag. Van rest-hout maakt men samen een nieuwe tafel. De sfeer is ontspannen en ongedwongen. Dat maakt dat men met veel inspiratie en plezier werkt. Al snel ervaren deelnemers dat deze creatieve en praktische aanpak een effectieve manier van leren vormt voor groepen mensen. De special vormt daarmee een prachtige basis voor het opdoen van nieuwe ervaringen, het kunnen geven van concrete feedback en het vaststellen van progressie. Dit omdat het proces zeer concreet en het resultaat direct zichtbaar en tastbaar is. De tafels vormen tevens het ‘levende bewijs’ van de leermomenten van deelnemers. En kunnen als herinnering helpen om de doorgemaakte veranderingen als individu of groep verder te borgen.

Gerrit Snijders verzorgt namens het COCD deze special. Hij combineert zijn vakmanschap met zijn jarenlange ervaring in het coachen van mensen in hun ontwikkeling.

Tafels direct inzetbaar
De tafels zijn uiteindelijk zeer geschikt voor velerlei doeleinden: als vergadertafel of als tafel in het bedrijfsrestaurant. Bij de vormgeving kunnen we rekening houden met de wensen op gebied van bedrijfsuitstraling, interieur en plaatsing.

MEER INFO
Neem via onderstaande link contact op met het COCD om samen een datum te plannen voor deze groeps- bedrijfstraining.
Prijs : €1995,00 per groep (max 15 personen) excl BTW en locatiekosten, inclusief tafel